S.E. Estelle / Stall Kubberød / Utstilling / Norsk Varmblod

Vi er klare for nye utstillinger – denne gangen på Stall Kubberød i Moss, Stall Reinamo i Korgen og hos Sky Horses, Vinterbro.

Ulrika Jacobs / Dommer / Norsk Varmblod

Stall Kubberød: Ulrika Jacobs (SWE)

Ulrika kommer fra Grums i Sverige og har dømt hos oss flere ganger før.
Hun er A-dommer i eksteriør og gangarter, samt Ridprovsdommer i Svensk Varmblod, i tillegg er hun dressurdommer opp til MB og er aktivt engasjert i den regionale avlsforeningen i Värmland.

Ulrika har egen stall – Stall Jacobs – der hun driver med avl og ridning. De har 18 avlshopper og bedekker 8 – 10 hopper per år. Sammen med seg har hun tre døtre som alle rir.

Vi gleder oss til å se Ulrika i Norge igjen!

Heartland B / Norsk Varmblod / Bente Tveita

Stall Kubberød: Bente Tveita

Bente er A-dommer på ridehest i Norge og dømmer ridehest i utlandet også. Hun er kåringsdommer for dølahest og godkjent eksteriørdommer for alle raser i Norge.

Oppvokst på gård med hester og drevet med det hele livet. Hjemme på gården har hun egenoppdrettet NV-avlshingst for sprang og flere avlshopper i både sprang og dressur. Har også unghester og selger avkom. Rir ukentlig på treninger og prøver å være så aktiv som det er tid til med hestene, i tillegg til full jobb.

Ulrika og Bente får 21 hester å bryne seg på i Moss.

Stall Reinamo, Korgen og Sky Horses, Vinterbro: Guri Haarr

Guri Haar er dommeren som tar den lange turen til Korgen og Stall Reinamo. Det skal hun se på 13 hester som inkluderer både Norsk Varmblod og noen Pinto som vises uoffisielt.

Guri er A-dommer i Norsk Varmblod og ellers en aktiv eksteriørdommer som dømmer både ridehest og ponni. Hun er mangeårig medlem av kåringsnemda i Norsk Varmblod. Guri er veterinær, og mange kjenner henne nok fra de internasjonale stevnene vi har i Norge. I 2019 overtok hun rollen som Norges Rytterforbunds kontaktveterinær mot FEI. Guri trives godt i salen, og aller helst rir hun dressur.

Mange har benyttet seg av muligheten til å vise midt-uke så onsdag 30. august er det hele 14 hester som skal i ringen hos Sky Horses på Vinterbro. Guri Haarr er dommer her, så hun får knapt landet fra Nord-Norge før hun setter nesa mot Vinterbro.

Vi gleder oss til noen aktive dager og ønsker velkommen på utstilling.
Tidsskjema og katalog blir lagt ut i kalenderen vår.

NB! Vi minner samtidig om at fristen til å melde på unghestene til unghesttest på Sportgården 16. – 17. september, samt utstilling og unghesttest på Valum Hestesportsenter 10. september er nå den 25. august!