Utstillingskatalog Karmøy 2018

Du er her:/, Region Vest/Utstillingskatalog Karmøy 2018

Vi ønsker utstillere og publikum hjertelig velkommen til Torvastad Ridesenter på Karmøy. Katalogen til årets føll-, unghest- og hoppeutstilling har nå gått i trykken.

Vi har gleden av å ønske 16 hester velkommen til utstillingen, hvorav 5 er årets føll som kan kvalifisere til Agria Føllchampionat som avholdes under Eliteskuet.

Utstillingsleder: Kjersti Moen Fagerheim
Sekretariat: Anne Kaarhus Parkinson
Oppstalling: Odd Inge Vikshåland
Dommere : Guri Harr & Bente Tveita
Skriver: Kari Lise Vik Testrytter: Anniken Eide

Kvalifisering videre

Føll som er førstegangsregistrert i Norsk Varmblod sitt A-register, og oppnår 8 eller bedre i helhetskarakter, kvalifiserer til Agria Føllchampionat som avholdes under Eliteskuet. Her er det hele 40 000 kr i premiepotten.

2 åringer som er førstegangsregistrert i Norsk Varmblod sitt A-register, og oppnår 8 eller bedre i helhetskarakter, kvalifiserer til Eliteskuet.

3 og 4 års unghester som er førstegangsregistrert i Norsk Varmblod, og oppnår totalindeks på minimum 7,5, kvalifiserer til Elitefinalen som avholdes under Eliteskuet. De beste unghestene på landsbasis, uavhengig av opprinnelig stamboktilhørighet, kvalifiserer også til Unghestfinalen som avholdes under hingstekåringen neste år.

Hopper som oppnår 1. premie kvalifiserer til Eliteskuet.

Hvem deltar?
I utstillingskatalogen kan du lese hvilke hester som deltar og mer informasjon om disse.

Velkommen til Torvastad Ridesenter førstkommende lørdag for en dag full av hest!

Tidsskjema (med forbehold om endringer)

2019-05-12T21:17:45+02:00 7. september 2018|Nyhetsarkiv, Region Vest|