Vi ønsker utstillere og publikum hjertelig velkommen til Arneberg Equestrian Center førstkommende lørdag. Katalogen til årets Eliteskue for føll-, unghest- og hopper samt Elitefinale har nå gått i trykken og tidsskjemaet er klart.

Gjennom de regionale arrangement har de beste blitt kvalifisert til å konkurrere om gjeve titler og premier i ulike klasser. Eliteskue markerer avslutningen på utstillingssesongen og er en viktig arena for å vise frem det beste av norsk avl – så en stor takk til dere oppdrettere som kommer med hestene deres! Samtidig ønsker vi at arrangementet skal være en hyggelig møteplass for alle med interesse for ridehest avl. Derfor er programmet supplert med salgsvisning og en løshoppings klinikk.

Vi har gleden av å ønske 31 hester velkommen til utstillingen, hvorav 12 er årets føll som har kvalifisert seg til Agria Føllchampionat 2018 under årets regionale utstillinger.

Dommere er Christina Olsson (SE) og Lasse Berglund (SE)

Tidsskjema for Eliteskue 2018

Utstillingskatalog for Eliteskue 2018

Vi takker arrangementskomite, sponsorer og alle samarbeidspartnere som har gjort årets begivenhet mulig. En stor takk til også til Arneberg Equestrian Center.

Det er ingen grunn til å sitte hjemme denne lørdagen – ta turen til Arneberg Equestrian Center og opplev noen av de beste hestene i landet. Velkommen!