Arkivfoto: Patrick Hester var med i YIB i 2005 (privat).

Helgen 4. – 6. juli 2024 går verdensmesterskapet for unge avlere av stabelen på Stutteri Ask i Danmark.

Første fysiske samling i Ung i NV holdes lørdag 17. februar klokken 10.00 på Stall Jegersberg i Moss.

Samlingen er åpen for alle som er interessert i hest, hestehåndtering og bedømmelse av hest.
Hvis du er mellom 16 og 26 år og interessert i hest generelt, og avl er du i tillegg midt i målgruppen for verdensmesterskapet!

Patrick Hester (Stall Patrick Hester Equestrian) står for den faglige delen av samlingen. Han har selv deltatt i verdensmesterskapet både som deltaker og lagleder og har uvurderlig erfaring med konseptet i tillegg til sin kompetanse på hest og trening generelt.

Stalleier Annicken Jegersberg stiller hester til disposisjon for praktisk del. Siri Furre og Marianne Wood fra Norsk Varmblod vil være til stede for å svare på spørsmål.

Program

Vi starter med en teoretisk del først, deretter går vi ned i ridehuset for en praktisk del med mønstring, løsvisning, bedømming av eksteriør og håndtering av unghest fra bakken.

Påmelding

Påmelding og betaling gjøres via LetsReg.

For info om kurset som går resten av helgen sjekk Stall JegersbergFacebook og Insta (@stalljegers).

Vi håper å se mange ivrige unge hestemennesker på Stall Jegersberg, det er ikke krav til medlemskap i Norsk Varmblod for å delta.
Hvis du er interessert i å delta i mesterskapet, eller er en foresatt som ønsker mer informasjon kan dere sende en e-post til [email protected], eventuelt ringe nestleder Marianne Wood på 906 45 547.

Følg med på nettsiden vår for info om nettsamlinger med teori som er aktuell for UNV. Vi anbefaler alle medlemmer å følge webinarene våre da mye av det som tas opp der er relevant for avlsarbeidet vårt.