Norsk Varmblod har inngått et samarbeid med JustHorsies, som innebærer at du som medlem kan annonsere dine hester helt gratis via ditt medlemskap i foreningen vår.

Med den internasjonale salgsplattformen JustHorsies kan du …

  • Opprette salgsannonser
  • Opprette kjøperprofiler/søkeannonser
  • Sette opp søkeagenter
  • Motta match-e-poster
  • Lagre dine favorittannonser

Dette betyr at du, som selger, enkelt kan komme i kontakt med potensielle kjøpere gjennom søkeannonsene, uten å måtte legge ut hesten din for salg offisielt.
Som kjøper kan du dermed få tilgang til hester som ikke er offisielt til salgs og gjøre kjøpsprosessen mye enklere for både selger og kjøper.

Selvfølgelig kan du også legge ut hesten din for salg offisielt med en tradisjonell salgsannonse og la kjøperne komme til deg!

JustHorsies har brukere fra blant annet Danmark, Norge, Sverige, England, Belgia, Italia og Nederland, så det er enkelt å komme i kontakt med kjøpere og selgere på tvers av landegrensene.

JustHorsies har inngått et samarbeid med Norsk Varmblod, noe som betyr at alle medlemmer av Norsk Varmblod kan få GRATIS annonsering for resten av 2024.

Vi håper dette tilbudet vil være til stor nytte for våre medlemmer, og er glade for å kunne tilby en arena for kjøp og salg.

Ta kontakt med Norsk Varmblod for å få koden som gir deg gratis annonsering!