Emilie Røinås og Elviras Harlekin

I helgen ble det avholdt Norsk Breeders Trophy & Breeders Open under NM individuelt på Norsk Hestesenter, Starum.

Tekst: Marianne Wood
Foto: Helene G. Aamdal

H90 – NBT/BO 5-åringer

Vår NV-hest i Norsk Breeders Trophy, Emilie Røinås og Elviras Harlekin bet godt fra seg i H90-klassen. De havnet på en fin 2. plass totalt i klassen og var dermed vinner av både NBT og BO for 5-års! Elviras Harlekin (Akribori x Clinford) er oppdrettet av Stall Elvira og eies av Emilie selv.

På 3. plass i H90-klassen fikk vi Thea Louise Halle Skagen og Bruce Willis. Bruce Willis (Corino VDL x Laurin) er oppdrettet av Line Brusletto og eies av Thea Louise.

H100 – NBT/BO for 6-års

Her var det ingen startberettigede NBT-hester. Det var tre 6-åringer til start og BO ble vunnet av Cecilie Kristiansen på ML Charlize (DWB) (Sir Cisco x Weltjunge). Oppdretter og eier er Stutteri ML v/ Lillian og Cato Strand. I den åpne H100-klassen kom de på en fin 3. plass.

I H100-klassen hadde vi også med et par norske. Emilie Røinas var igjen i farten. Denne gangen med Kuzko (Norways Bally x Cape Town S). Oppdretter og eier er Sissel Røinås. De kom på en fin 4. plass i klassen.

Martine Veiby hadde valgt å starte sin 5-årige Cabritas 96 i H100-klassen. Cabritas 96 (Cabrio van de Heffinck x Favoritas xx) er oppdrettet av Stall 96 v/ fam Jacobsen og Stutteri B, og eies av Martine. De fullførte denne høyden med stil!

NM senior

I NM for seniorer ble det bronse på SC Mr. Crichton og Heidi Bratlie Larsen. Mr. Crichton (Corino VDL x Gloriosus) er oppdrettet av Stacy Marie Crichton og eies av Martine Halvorsen Topstad. Det var en fornøyd rytter som kom i mål og kunne meddele at SC Mr. Crichton er klar for større oppgaver utover høsten.

NM junior

I NM for juniorer startet Camille Sofie Steinberg Lohne med Blixlands Quite Prima (Quite Easy x Amarillo). Oppdrettet og eid av Kaia Stenberg. Det ble en sterk 4. plass i klassen.

Vi gratulerer!