Dere stemte frem «Årets profil» i Norsk Varmblod

Hingstekåringen er også en god anledning til å sosialisere med andre avlsinteresserte. Under lørdagens festmiddag ble det i tillegg til hyggelig sosialt samvær også delt ut pris og utmerkelser til avlere som har markert seg særlig i året 2022.

I uken før hingstekåringen ble det publisert på våre hjemmesider hvilke tre profiler som sentralstyret i Norsk Varmblod mente hadde utmerket seg spesielt i året 2022.

I år var det kandidatene Lukas Knapec og Lena Erlandsen, Stutteri B og Tribiani som det skulle stemmes på. Fra og med neste år er det medlemmene selv som nominerer kandidatene som skal kjempe om utmerkelsen «Årets profil».

Det var liten tvil om at dette er noe som engasjerte! Det kom inn mange stemmer på alle de flotte kandidatene. Likevel var det én av dem som skilte seg ut, og det var Tribiani (e. Solos Landtinus x Michellino) som er oppdrettet av Anne Solberg. Som oppdretter av «Årets profil» mottok Anne et flott kunstverk, delt ut av leder i Norsk Varmblod, Mette Hansson.

Og som en ekstra overraskelse, ble det også spilt av en gratulasjonsvideo fra Tribiani selv, sammen med eier og rytter Caroline Chew og trener Matt Frost som for øyeblikket var i Florida.

Anne Solberg var fra før invitert til Starum for å motta en annen pris på vegne av Tribiani, nemlig diplomet for «Årets hest dressur». Det ble altså full pott for Anne, og vi er veldig glad for at hun ønsket å delta på vår hyggelige festmiddag på Norsk Hestesenter.


Årets profil: Tribiani
Diplom: Lena Erlandsen og Lukas Knapec & Stutteri B

Årets hest dressur: Tribiani, oppdretter Anne Solberg
Årets hest sprang: Classic Penny, oppdretter Geir Madsgård og Ole Kristoffer Meland
Årets hest feltritt: SC Mr Chrichton, oppdretter Stacey M. Crichton