Den siste helgen i august ble finalene i Breeders dressur gjennomført hos Majorplassen Ryttersportsklubb på Stall-K.

Stall-K`s 4-årscup/Breeders Open

Denne finalen går kun over en dag og vinner ble Jinx, en Norsk Varmblodshingst  (Jazz / Depardieu) med Kristin Hilsen i salen. Det er Kristin G. Andresen som er oppdretter. Med en prosent på 79, 4% ble det en klar seier i klassen. Andreplassen med 75,6% gikk til hoppen Thiara de Lorentzia (NV) (Blue Hors Zack / Omas Lemond) med Catharina Lorentzen Lund. Oppdretter er Connie Lorentzen Lund. Tredjeplassen gikk til Loreley’s Rhapsody (NV) (Royal Olymp / Londonderry) og Rebecca Lucretia Rowley med 75,4%. Oppdretter er Mariann Sælid.

Det er ekstra gledelig å se at 2012-kullet er ganske stort og nesten alle er Norsk Varmblod.

Breeders Open for 5-års med innlagt Norsk Breeders Trophy

Finalen for 5- åringene gikk over to dager, og det ble spennende i toppen. Til slutt ble det Cheeky og Anniken Eide som gikk helt til topps med et sammenlagt resultat på 156,6. Med henholdsvis 79,0 % og 77, 6%. Andreplassen gikk til Stall-K`s Blickfang (Belissimo M / Fürst Piccolo) og Torunn Marie Jordet Eretveit med et samlet resultat på 155, 9. Tredjeplassen gikk til Norsk Varmblodshoppen Maro’s Fabergée (Fassbinder / Romanov) og Silje Tornvik med et samlet resultat på 152,0. Oppdretter er Linn Evensen.

Vinner av Norsk Breeders Trophy for 5-åringene ble Maro`s Fabergee, hvor eier og oppdretter kunne reise hjem med tilsammen kr 10.000,- fra NBT-fondet.

Breeders Open for 6-års med innlagt Norsk Breeders Trophy

For 6- åringene ble det Sandbæks Rio- El (Skovens Rafael / De Noir) og Mathilde Merethe Klaesson som stakk av med seieren med en totalscore på 155, 2. Eva Margrethe Neergaard Rathe / Cinderella (Cristallo / Sir Donnerhall) tok andreplassen i klassen.

Vinner av Norsk Breeders Trophy for 6-åringene ble Sandbæks Rio-El, hvor eier kunne reise hjem med rundt kr 10.000,- fra NBT-fondet.

Stutteri B`s 7-årscup/Breeders Open

Double Donnerhall (Dimaggio / Sir Donnerhall) med Therese Bragstad i salen vant finalen for 7- åringer etter å ha vunnet begge avdelinger. Resultatet sammenlagt ble 137, 8. Andreplassen gikk til Dancett (Dancier / White Star) og Mille Dehn Arvesen.