I helgen arrangerte Arendal og Grimstad rideklubb Breeders-finalene og Norgesmesterskapet i sprang. Selv om værgudene var litt ustabile i humøret, var stemningen på topp og arrangøren kan se tilbake på et fremragende gjennomført stevne.

 

I klassen for 4-åringer var det NV-vallaken Bull’s Destiny og Marte Sjøstrøm Andersen som gikk av med seieren som eneste ekvipasje med to feilfrie runder. Bull’s Destiny er oppdrettet av Connie Bull og Tonje Mariero Moe. Camilla Viken og NV-hoppen S.E. Embla sikret femteplass. S.E Embla er oppdrettet av Åse Berit og Nils Jamne.

 

For 5- og 6-åringene ble det spennende omhoppinger, dessverre uten noen NV-hester. Rebekka Lie Andersen og Chila vant Breeders Open for 5-åringene og Johan Sebastian Gulliksen og Amulette vant Breders Open for 6-åringene. Nina Braaten og Bull’s Cabachino tok seieren i Norsk Breeders Trophy for 5-åringene. Bull’s Cabachino er oppdrettet av Connie Bull og Tonje Mariero Moe. Andreplass gikk til Camilla Viken og S.E Miss Pogany. Åse Berit og Nils Jamne er stolte oppdrettere av S.E Miss Pogany. Tredjeplass gikk til Mikkel Flam og Robin De Revel oppdrettet av Matilde Bragdø. I Norsk Breeders Trophy for 6-åringene sikret Veronica Presterud seg både første og andreplass med henholdsvis avlshingsten Beat It (oppdrettet av Jeanette Fåne) og Solbakkens Dragonheart (oppdrettet av Nina Paulsen). Tredjeplassen gikk til Silje Ludvigsen og A Bella Joli oppdrettet av Mette Ahlbom.

 

I Breeders Open for 7-åringene var de to NV-hestene Costa Rica (oppdrettet av Solveig Sundfær) og Cacan helt suverene og de eneste hestene med tre feilfrie omganger. Costa Rica og Nicholai Lindbjerg sikret seieren etter en rask omhoppingsrunde foran Cacan og Mikael Kolin.

 

 

 

 

Link til artikkel med mer utfyllende informasjon om Breeders-finalene på hestesport.no