NV-hestene fikk en knallstart på Drammen Grand Prix. De leverte også fredag – helt i toppen av resultatlistene!

Håvard Haldorsen Dragset fikk en fin plassering i torsdagens unghestklasse med Høidals Catch Shadow (Cabachon x Lasandos, oppdretter: Liv og Geir Høidal). Fredag fulgte ekvipasjen opp i Global Trucks Youngster Tour med en sterk 2. plass, etter en rask omhopping. Håvard tok for øvrig en dobbel, og vant klassen med Boleybawn Evie – full uttelling!

Høidals Catch Shadow har han ridd siden starten av året. – Planene fremover er å få gode erfaringer og rutiner i 6-årsklassene. Det er gøy å ri en norskfødt hest som man tror kan gå hele veien og som har kapasiteten på plass. Den er stortgalopperende og har et stort register i galoppen. Hun har et godt sprang og med bra trykk. Den er positiv og gøy å jobbe med hver dag. Et mål er å se den gjøre det godt i Norsk Breeders Trophy, og på sikt å se den representere Norge i store mesterskap, forteller Håvard.

Gårsdagens vinner, Pål Flam på BE Cepporosso (Cevin Z x Kannan, oppdretter: Thea og Espen Backe Jansen) kunne smile etter en ny dag på premieutdelingen. I dag holdt det til en fin 4. plass for ekvipasjen.

Kaia Risdal Lorentzen på Rigals Solaris Blue (Chacoon Blue x Lord Caletto, oppdretter: Gunn Inger Risdal) kapret den siste plasseringen i klassen med sin NV-vallak.

I Bookingleaf Bronze Tour 1.10 tok Filip Brekke en fin 6. plass med den NV-kårede hingsten Giga Star de Tiji (Calvaro x Quick Star, oppdretter: Pro Horse International).

En ekte trippel

Dagens høydepunkt må kanskje sies å være Plantebørsen Silver Medium Tour 1.30 hvor klassen talte 76 startende, og Norsk Varmblod lå på 1., 2. og 3. plass etter alle ekvipasjene hadde vært gjennom banen!

Tuva Linea Solberg gikk helt til topps med sin Tesla (Azteca VDL x Electro, oppdretter: Stall GP AS). Hakk i hæl fulgte Lin Madeleine Eide Wicklund med Punters Lovely (Clinton I x Lacantus) som fulgt opp andreplassen fra dagen før. Tredjeplassen gikk til Hedda Hagen Berentsen og JJ Casiska (Cajus x Faram, oppdretter: Jarle Berg).

I tillegg tok Ylva Høidal en 12. plass i klassen med Lillebergs Mamacita (Azteca VDL x Lancier, oppdretter: Geir og Liv Høidal).

Vi gratulerer så mye, og gleder oss til resten av helgen!