Årets hallmesterskap i dressur ble avholdt 6. – 8. november hos Grenland Ryttersportsklubb – hovedsponsor var forsikringsselskapet Agria.

Det ble nok en førstepremiesløyfe for Norsk Varmblod-hoppen Look At Me (Fürsten-Look x Lancer II) som avsluttet sesongen med seier.
Denne 4-årige hoppen har hatt litt av en sesong – først vant hun Breeders Open for 4-åringer, deretter vant hun Eliteskuet for 4-årige dressurhester hvor hun også ble utnevnt som årets hoppe i Norsk Varmblod og nå står hun altså som vinner av HM!

Look At Me ris av Lena Erlandsen som også er både eier og oppdretter av hoppen sammen med Lucas Knapec.

Vi gratulerer med en flott hest og en fantastisk sesong!

Et hallmesterskap preget av lovende unghester på et godt nivå

I 4- og 5-årsklassen var det hele 11 startende, mens det dabbet av med kun to og tre startende i 6- og 7-årsklassen. Vi håper ryttere og eiere av hester i de yngre årsklassene klarer å ta steget videre oppover i klassene slik at vi ser flere startende her de neste årene.

Norsk Varmblod var representert i de fleste klassene. Inas Annabell (Akribori x Akinos) – oppdretter Ina Mari Gjerland  – og rytter Stine Marie Bøe kom på 4. plass i 4-årsklassen, hvor Stutteri B’s at the Zoo (Enzo Ferrari x Blue Hors Zack) – oppdretter Stutteri B v/ fam. Brekke – rytter Silje Brendengen kom på 6. plass.

Stutteri B’s Generosity of XLNX (Bradley Beach x Gribaldi) – oppdretter Eirin Emaus – med Hilde Johannessen Orbekk i salen kom på en flott 3. plass blant 5-åringene. Skjæløys Zackarias (Blue Hors Zack x Depardieu) – oppdretter Maren Katrin Antonsen – og rytter Eline Lundblad gjorde god figur i 7-årsklassen.

Årets vinnere av HM unghest dressur 2020

4-års: Lena S. Erlandsen – Look At Me (NWB) (Fürsten-Look x Lancer II)
5-års : Helene Bibow-Todal – Schickimicki (DWB) (Sezuan x Bøgegårdens Lansini)
6-års: Camilla Sønsteby Holen – Papillon (DWB) (Charmeur x LÉspoir)
7-års: Helena Liholt Gulli – Diablo (Hann) (Don Fredric x Weltmeyer)

Vi gratulerer hester, ryttere, oppdrettere og eiere – og ikke minst, en stor takk til hovedsponsor Agria!