Vi har fått en henvendelse fra en student ved Norges Miljø og biovitenskapelige Universitet i Ås (NMBU) som skal skrive en bacheloroppgave om mineralinnholdet i grovfôret i Norge. Hun trenger data til oppgaven sin, og vi deler selvfølgelig forespørselen hennes om å få tilgang til grovfôranalyser fra dere stall- og hesteeiere der ute.

Hei! Jeg studerer ved Norges Miljø og biovitenskapelige Universitet i Ås (NMBU) og skal i den anledning skrive en bacheloroppgave om mineralinnholdet i grovfôret i Norge med tanke på hva som må tilleggsfôres via kraftfôr og tilskudd. I den forbindelsen så har jeg behov for analyser av grovfôr som har mineralanalyse, er analysen merket med hest før innsending så vil avsender ha mottatt en mail med en pdf-fil og en xml-fil. Jeg er i utgangspunktet på utkikk etter xml-filen, men det kan være lettere å bare videresende hele mailen. Så hvis noen har mulighet til å hjelpe meg med å sende analyseresultater til meg som jeg kan bruke i oppgaven min så hadde jeg vært veldig glad! Mailen kan sendes til [email protected]. Takk til alle som kan hjelpe til, det setter jeg stor pris på!

ILL beite