Tribiani

Døpt etter en av karakterene som var på TV-skjermen den kvelden han ble født hos oppdretter Anne Solberg. Nå har han lagt bak seg et nok et mesterskap, 18 år gammel.

Oppdretteren gjenforent med Tribiani

Det var god stemning i stallen i Herning da oppdretter Anne Solberg og datteren Jenny ble gjenforent med nå 18 år gamle NV-vallaken Tribiani (Solos Landtinus x Michellino) – åtte år siden forrige gang. Han har vært til start i sitt andre verdensmesterskap, og sammen med rytter Caroline Chew fra Singapore ble det til slutt en hederlig 50. plass av 93 startende i den danske byen.

Duoen satte sin personlige rekord rett før VM, med 74,345% i Hartpury CDI3* Grand Prix Freestyle. I Herning ble det 69.146 % i Grand Prix. – De var ganske fornøyd med resultatet i Herning, men skulle nok selvsagt ønsket at det var litt høyere. Familien Chew er superhyggelige og veldig takknemlige for alt de har opplevd med Tribiani, forteller Anne. – Han holder seg godt, og har det samme gode humøret som før! Alderen tatt i betraktning, så tar de den kommende startingen litt som det kommer, men han takler godt å reise langt.

Norsk Varmblod sender gratulasjoner til oppdretter, rytter, eier og trenerteam som har skapt så mange gode øyeblikk gjennom så mange år – vi håper det blir enda flere!