Hingstekåringen nærmer seg, og vi vil i dagene fremover gi en kort presentasjon i tilfeldig rekkefølge av hingstene som deltar 9. – 11. april 2021.

Stutteri B’s Fakin It

Norsk Varmblod • 2018
Foundation x Blue Hors Don Olymbrio
Oppdretter: Stutteri B v/familien Brekke
Eier: Stutteri B og Bakken Dressage v/Silje Bakken

Fakin It er en meget samarbeidsvillig ung herremann. Han levde et ubekymret liv i gutteflokken frem til januar i år. Fra første gang longert i starten av februar og frem til hingstekåringen har treningen vært en dans på roser. Han er skapt med oppoverbakke-tendens og store gangarter, og kombinert med hans store gålyst er han en drøm å jobbe med. Hans største styrker er temperament – gangarter og mekanikk.

Far Foundation er med Matthias Rath i salen på god vei mot verdenstoppen, samtidig som avkommene stadig berømmes for sin kvalitet. Foundation har basert på sine avkom svært høye avlsverdier hos de tyske avlsforbundene, og allerede 23 kårede sønner! Herunder Helgstrand-hingstene Ferrari OLD, For Emotion og Fortunate.

Morfar Blue Hors Don Olymbrio har med Daniel Bachmann Andersen vist en fantastisk kvalitet i internasjonale GP-klasser. Don Olymbrio-avkommene er populære blant ryttere og avlere for sin mekanikk og talent for dressursporten.

Mor Piaffs Delight ble dessverre skadet før sportskarrieren var kommet i gang. Fakin It er hennes førstefødte. Både hennes avkom fra 2019 og 2020 er solgt til norske ambisiøse ryttere. For 2021 venter Delight et føll etter Benefit.