Hingstekåringen vil i år finne sted på Norsk Hestesenter, Starum 24. – 27. mars. I dagene fremover vil du bli bedre kjent med hingstene som er påmeldt.

Asmodeus T

2019 • Norsk Varmblod
Heartbeat x Stokdals Livanos x Cor de la Bryere
Oppdretter og eier: Kristi Tjessem

Asmodeus har til tross for sin unge alder allerede høstet egne prestasjoner. I 2019 ble han Årets Hingsteføll sprang i Norsk Varmblod, og i 2021 ble han Årets 2-årshingst sprang i Norsk Varmblod. De gjennomgående kommentaren har vært at han har en god galopp og er en harmonisk bygd hingst.

Han er en snill og grei gutt, sosial både med folk og andre hester. Innridningen har gått som en lek, og etter et par rideøkter galopperte han fint og balansert rundt.

Far Heartbeat trenger vel knapt noen presentasjon. Han har en rekke egne prestasjoner, blant annet ble han Fløyhingst i DV i 2004 med totalt 910 poeng. Han vant også championatet i Danmark som 4-,5- og 6- års, og gikk 4 feilfrie runder i Unghest-VM som 5-åring. Han har i tillegg flere topp-plasseringer i internasjonale sprangkonkurranser. Han har også flere kårede sønner.

Mor Chloé MB var en lovende unghest, og ble blant annet nr 5 i Hallmesterskapet for 5-års. Hun gikk 130 cm som 6-års, og er 2. premiert i Norsk Varmblod. Asmodeus er hennes første føll.