Hingstekåringen vil i år finne sted på Norsk Hestesenter, Starum 24. – 27. mars. I dagene fremover vil du bli bedre kjent med hingstene som er påmeldt.

Soros Fellini

DWB • 2017
Kåret i Norsk Pinto

Fürstenball x Don Kennedy
Oppdretter: SORO Sporthorses AS
Eier: Camilla Therese Tafjord

Fellini er en hingst som er en fornuftig type med et meget godt gemytt. Han er maskulin og har et herlig uttrykk. Fellini er letthåndterlig og har et hjerte av gull! Han er en hest som er lett å bli glad i, og lett å legge merke til. I tillegg har han tre gode gangarter som er romslige og i oppoverbakke. Han gir en meget god ridefølelse og er meget lettlært og utviklingsvillig. Fellini er en stor hest og har trengt litt tid iht utdanning innen ridningen, men tar alt på strak arm når han skal prøve seg på noe nytt.

Alt i alt føles Fellini ut som en hest som absolutt har det han trenger for å høre hjemme på en dressurarena.

Far Fürstenball har en uendelig liste over egne prestasjoner og avkomsprestasjoner. Blant annet har han flere kårede sønner, og for å nevne en av dem er dette blant annet Fürsten-Look som ris av norske Isabel Freese. Fürstenball er tvers igjennom en fantastisk hingst som har gitt dressursporten mange flotte hester!

Mor til Fellini er Hedens Celine etter Don Kennedy som er ut av den kjente Donnerhall-linjen, kjent for gode prestasjoner og ridbarhet. Celine er selv kåret med rideprøve i Dansk Varmblod. Hoppestammen er fra KWPN-Bryolieta-stam, Merrielijn 48, fokfamilie 147. Mor er RDS, mormor er «elite» hoppe i KWPN, mmm er «ster», og mmmm er «keur». Med andre ord en meget sterk hoppestamme!

Fellini har også søsken som har rukket å utmerke seg, blant annet en helbror født i 2015.

Fellini ble i 2021 kåret i Norsk Pinto, og venter fire avkom nå i 2022 som vi er spente på å se resultatet av.