Hingstekåringen vil i år finne sted på Norsk Hestesenter, Starum 24. – 27. mars. I dagene fremover vil du bli bedre kjent med hingstene som er påmeldt.

Tallboy Cornoubet Elle Z

Zangersheide ⋅ 2019
Taloubet Z x Cornet Obolensky
Oppdretter: Tom Vidar Leren Gjeldnes
Eier: Tom Vidar Leren Gjeldnes

Tallboy Cornoubet Elle Z er en moderne og våken hingst med et behagelig temperament. Far Taloubet Z har vunnet utallige Grand Prix og vunnet mange mesterskapsmedaljer med sin rytter Christian Ahlmann. Taloubet Z tilfører mye power, uendelig kapasitet, enormt kvikkhet og frambensteknikk.

Morfar Cornet Obolensky har regjert øverst på WBFSH sin ranking i flere år i tillegg dominerer hans avkom den internasjonale konkurransearenaen.

Mor Cornoba Cocles Z har selv prestert svært godt på sprangbanen. Hun er avlet i Norge og ble i 2020 Årets Hoppe i åpen klasse i Norsk Varmblod.

Hun gjorde det svært godt i unghestklasser både nasjonalt og internasjonalt og fikk alltid gode karakterer for sin teknikk og kapasitet. Hun vant Breeders Open som 6-åring, har deltatt i Unghest-VM på Zangersheide og Falsterbo Horse Show som 6- og 7-åring. Hun har også blitt plassert i 1*GP, 145 cm.