Arendal og Grimstad Rideklubb er en populær arrangør av det tradisjonsrike Hallmesterskapet for unge spranghester fra fire til seks år.

Hallmesterskapet for unge spranghester ble presentert av Norsk Varmblod, og vi er svært glade for at deltakelsen var god, og at mange framtidshåp fikk vist seg frem.


Camilla Viken og Chira, Foto: Karen Sofie Ødemark

4-åringer

Best av alle de 21 ekvipasjene med feilfrie runder og en imponerende sluttsum på 9.33 for ridbarhet, teknikk og kapasitet var Zangersheide-hingsten Anton SKB Z e. Arko III/Quintero, ridd av Nicolai Lindbjerg og eid av Hans-Erik Svepstad. Nicolai red også inn til delt annenplass med en annen Z-hingst, nemlig Diesel Z e. Denzel van het Meulenhof/Vigaro som eies av Bratsberg Ridesenter. BWP-hingsten Polihistor e. Kannan/Lucnaor ridd av Karianne Christoffersen og eid av Ivar Christoffersen fikk i likhet med Diesel Z en sluttsum på 8.33.

På delt femteplass kom Camilla Viken på Norsk Varmblod-hoppen Chira e. Contendro I/Coille Mor Hill med 7.33. Hoppen er oppdrettet og eies av Camilla og Ingunn Viken.


5-åringer

Av de tjue som startet finalen, var seks ekvipasjer uten feil etter to omganger. Raskest av dem var BWP-hoppen Oase vd Donkhoev e. Ironman van’t Meulenhof/For Passion D’ive Z som eies av rytter Liselotte Lefdal sammen med Annemor Paulsen, Anders Lefdal og Geir Paulsen.

Norsk Varmblod-hoppen Tesla, e. Azteca VDL/Electro red inn til flott sølvplass med rytter Mikkel Hagland Flam. Hoppen er oppdrettet og eies av rytterens familie, nemlig Stall GP AS. Nummer tre ble BWP-hoppa Jade II e. Do Spiritivo/Carthago ridd av Madeleine Berheim Skår, eid av Vidar Skår.

På en flott fjerdeplass kom Norsk Varmblod-vallaken Chicago City e. Rockland, som eies av rytter Ole Kristoffer Meland, samt Vicki Meland.


6-åringer

To omganger på finaledagen var ikke nok for å skille de beste 6-åringene, åtte ekvipasjer måtte ut i omhopping for å kåre en vinner. Den tyskoppdrettede Brandenburger-hingsten Cantaro e. Cellestino/Stedinger gikk helt til topps med rytter Karianne Christoffersen. På en tett andreplass kom BWP-hoppen Noblesse-Noblige GL FVD e. Galisco Van Paemel/Bengale, som eies av rytter Anne Line Røysi og Oddvar Røysi. Bronseplassen ble inntatt av KWPN-vallaken Itienne M e. Dutch Design/Cardino, som ble ridd av Amalie Steen Hegre. Hesten eies av Buneset Hestesportsenter AS.


Norsk Varmblod gratulerer!