Norsk Varmblod Region 8, Nord-Norge ønsker velkommen til offisiell og avlsmeritterende mini-utstilling i Bardu 28. August for ridehester som tilfredsstiller kravene i vårt utstillingsreglement. Dette er inkludert Engelsk Fullblods og hopper til Typegodkjenning som innehar sportsresultater.

Foto: Silje Kristiansen

Foto: Silje Kristiansen

Utstillingen finner sted hos Hege Hasvold i Bardu.

Utstillingen er kvalifiserende til Eliteskuet 2016 for føll, toåringer og hopper i henhold til registrerings- og utstillingsreglement. Ved Eliteskuet er det i år hele 40 000 kroner til føllvinnerne, sponset av Agria Dyreforsikring.

 

 

Praktisk informasjon:

Dato: 28. August ca. Klokken 19:00 Sted: hos Hasvold Gård, Bardu

Dommer: Guri Harr

Påmeldingsfrist: SNARLIG!

Påmelding: Send e-post til Silje Kristiansen eller ring på telefon: 458 09 958

Påmeldingsavgift: Alle klasser koster 500,- per hest. Det gis en pakkepris på eksteriørbedømmelse av hoppe sammen med føll på 750,-.

Klasser: Føll, Toåringer, Hopper (3 år og eldre), Vallaker (5 år og eldre med sportsresultater). Typegodkjenning av hopper med sportsresultater. Kun eksteriør visning. Muligheter for 3-års test.

Premiering: Alle utstilte hester rangeres og får sløyfe i henhold til helhetskarakter eller kvalitetsklasse. Vinnere innen hver aldersklasse, disiplin og kjønn utnevnes.

Kvalifisering: Alle føll og toåringer som er førstegangsregistrert i NV og med helhet på 8 eller bedre, samt alle hopper som oppnår 1.premie er kvalifisert til Eliteskuet.

Medlemskap: Hestens eier eller utstiller må være medlem av NV. Meld deg inn via vårt innmeldingsskjema før du melder deg på utstillingen. Hvis det viser seg at hestens eier/utstiller ikke innehar medlemskap vil påmelding strykes og plassen gjøres tilgjengelig for andre. Halvparten av påmeldingsavgift beholdes som administrasjonsgebyr, det øvrige tilbakebetales.

Registrering: Hestens individdata skal være registrert i Norsk Varmblod. Ta kontakt med stambokkontoret på [email protected] hvis du er i tvil om hesten er registrert.

Spørsmål rettes til [email protected] eller Silje Kristiansen tlf: 458 09 958

Vi tar forbehold om endringer i starttidspunkt. Tidsplan, utstillerinformasjon og katalog legges ut på norskvarmblod.no så snart dette er klart

Foto: Silje Kristiansen

Foto: Silje Kristiansen

Foto: Silje Kristiansen

Foto: Silje Kristiansen