Breeders Open er en landsdekkende unghestserie i dressur og sprang som arrangeres av Norges Rytterforbund og Norsk Varmblod for alle unghester uavhengig av stamboktilhørighet.

Breeders Open er åpen for 4 til 7 år gamle hester. For å stimulere til bedekning av unge hopper, kan 6-års hopper som har hatt føll delta i en yngre årsklasse (må dokumenteres).

Finalene er åpne for alle kvalifiserte unghester, kvalifiseringskrav finner du i statuttene for de enkelte grenene og årsklassene.

nryf-logo

Stall-Ks 4-årscup

stall-k-logo (1)

Stall-K’s 4-årscup er en dressurcup for fire år gamle dressurhester som har vært arrangert mer eller mindre sammenhengende siden slutten av 90-tallet, og har blitt en institusjon i norsk dressursport. Cupen ble etablert av Stall-K for å stimulere til utdanning og bruk av de unge dressurhestene, og er fremdeles sponset av stifteren. Fra 2015 er Stall-K’s 4-årscup en del av Breeders Open-konseptet, men har fremdeles en særstilling i kraft av sin tradisjon og kontinuitet.

Breeders Open, 7 års championat

7 års championatet er en finale for syv år gamle dressurhester, som ble arrangert for første gang i 2016. Klassen ble etablert av Stutteri B for å stimulere til fokus på å fullføre utdanningstrappen for de unge hestene. 7-årschampionatet en del av Breeders Open-konseptet.