Stevnesesongen er i gang for fullt og i denne uken har vi hatt mange stevner i både sprang og  dressur med flere seiere og plasseringer til NV-hester, under finner du en oversikt over resultater fra de største stevnene

Landsstevne dressur Hønefoss og Ringerike

Cecilie Schilbred på WS Aurater (Aurelio/Diamond) oppdretter Ingerlise Moberg Westgaard fikk en fin fjerdeplass i MB:1 med 64,338 % og fulgte opp med en tredjeplass i MB:2  på lørdag med 66,250 %.

Lørdagen åpnet med NV-seier, Anne-Heidi Kjernmoen på Nefertiti (De Noir/Højvangs Lukas) oppdretter Margrethe Hagen gikk helt til tops i LA:3 med 65,000 %.

I lørdagens VB:1-klasse ble det en tredjeplass på Kristin Brekke og Roderico (Riccione/Doniwe) oppdretter Liv Borg med 62,500 %.

Resultatliste fra stevnet i sin helhet

Landsstevne sprang Grenland

Fredagens 1.10 ble vunnet av Iselin Eng på Norums Hermann (Tobajo Picez/Crosby) oppdretter Pia Kirsebom fikk en fin femteplass med to nullrunder. To nullrunder hadde også Siv-Anita Wittingsrud på Lillebergs Bananas (Cardento/Robin Z) oppdretter Lene Berg. I 1.20-klassen finner vi Rebekka Lie Andersen og Ciano L.H (Grauff’s Luciano/Ircolando) oppdretter Geir Martin Andersen på en 8. plass med to feilfrie runder.

Nina Braaten og Røds Payday (Padinus/Amicello) oppdretter Merete Rød vant fredagens 1.30-klasse med to nullrunder, mens det ble en fjerdeplass i søndagens 1.35/1.40.

I søndagens 1.10 finner vi Malin Betten Hansen og Credo OL (Cointreau/Lagaro) oppdretter Steinar Solberg på en tiendeplass, og de fikk også en andreplass i 1.20. I samme klasse kom Rebekka Lie Andersen og Ciano L.H på en niendeplass.

Resultatliste fra stevnet i sin helhet

Landsstevne sprang Sandnes og Jæren

I fredagens 1.20 kom Lisa Tanvhe-Larsen på Utana (Ulrich Z/Cantus) oppdretter Mikael Kolind på en syvendeplass, for deretter å slå til med seier i lørdagens både 1.15 og 1.20 på lørdag. I 1.20 klassen kom Yvonne Sletthaug på Lillan (CC Ladiesdream/Pontus) oppdretter Torill Langø på en femteplass. Sistnevne tok også med seg en tredjeplass i søndagens 1.25.

I finalen for children-ryttere (1.10) gikk Christiane Hagen på Sabrine (Löjtnantshjärta/Bernstein) oppdretter Heidi Skogseth av med seieren, mens Celin Keyn Sjursen tok tredjeplassen med RM Comedy (Coronado/CC Ladiesdream) oppdretter Merete Rød.

Resultatliste fra stevnet i sin helhet