#TaggOppdretteren

Den som har avlet akkurat din hest har hatt tanker, drømmer, planer. Den som har avlet din hest har lagt ned tid, ressurser, penger og følelser i den hesten som i dag er din.

Veien til hesten din

De har hatt en hoppe, de har valgt en hingst, de har gått gjennom spennende tider. Tar hoppen seg, tar den seg ikke? Må vi prøve igjen – eller enda en gang?

Så er det hele drektigheten, der oppdretteren passer på hoppen, steller, legger alt til rette. En dag kommer forhåpentlig et lite mirakel til verden, et lite føll – og med enda den en tid for oppdretteren fylt med gleder, sorger, forventninger, bekymringer og masse, masse jobb.

Alt for at en de mest sannsynlig ikke kjenner en dag skal ha en bestevenn der ute i stallen, som oppfyller de ønsker man har med en hest, enten det er en hobbyhest eller en konkurransehest. For deg.

Oppdretteren har lagt ned tid, ressurser, penger og følelser i den hesten som i dag er din.

La oss gå sammen om å rette fokus på oppdretterne

Sammen med Norges Rytterforbund ønsker vi å fokusere på oppdretterne som legger så mye ned i å avle gode hester og ponnier – vi ønsker alle med på dette; hesteeiere, fôrryttere, hobbyryttere, konkurranseryttere, turryttere, skoleryttere, avlsorganisasjoner.

Vi ønsker at alle vi som er så heldige å ha en hest – eller ponni – som en stor og viktig del av livet vårt også tenker på alt det som ligger bak vår firbente beste venn.

At vi tenker på oppdretteren med takknemlighet og ydmykhet. For også selv om du ikke kjenner oppdretteren, så kjenner den oppdretteren din hest veldig godt. Den oppdretteren har vært med fra starten av og har akkurat DIN hest i sitt hjerte.

Uten den oppdretteren, hadde ikke du ikke hatt den hesten som du elsker over alt på jord.

Vet du hvem som har avlet hesten din?

Vi oppfordrer deg til å prøve å finne frem til den som står bak din hest eller ponni – ta kontakt og fortell hva hesten betyr for deg. Og når du poster glade, stolte innlegg om hesten din, så tagg oppdretteren også! Vis dem hvor mye all den innsatsen denne oppdretteren en gang har gjort betyr for deg! Kanskje kan din lille tagging være en viktig motivasjon til fortsatt innsats!

Vi trenger oppdretterne, vi trenger alle de som legger ned så mye i det å lage disse fantastiske dyrene – din lille tagging kan bety en forskjell!

For å bidra til dette fokuset, vil vi bruke to emneknagger – #taggoppdretteren og #tagthebreeder. Hjelp oss med å spre dette budskapet – bruk dem du også!