Tobajo Martial

Therese Søhol Henriksen startet juleforberedelsene i varme Olivia i Spania, hvor hun blant annet har hatt med seg fire NV-hester.

Den norske rytteren har vært flere uker blant palmene i Olivia, og samtlige fire NV-hester har imponert på banen og resultatlistene.

Den NV-kårede 5-årige hingsten Tobajo Martial (Tobajo Picez x Saccor) som er avlet av Tobajo Sporthorses, og eies av Therese Søhol Henriksen og Merethe Buer, var på sitt første store internasjonale stevne og kvitterte med flere fine, feilfrie runder.

Kannto

De to andre 5-åringene, Kannto (Kannan x Dobel’s Cento) og Charly Heart (Cornet Obolensky x Heart-Ache BS) er begge oppdrettet av Dag Ove Kingsrød.

Charly Heart, som nå eies av Ashford Farm, endte med feilfrie runder og plasseringer, det samme gjrode også Kannto, som eies av Kingsrød Trading.

Charly Heart

Therese red også den 6-årige vallaken Electric Joy (Diarado x Warsteiner), hesten som hun deltok i unghest-VM med som er oppdrettet og eies av Gro Våge. Ekvipasjen trivdes godt i den spanske solen, og hadde flere feilfrie runder før de rundet av med en hederlig 2. plass i 6-årsfinalen.