Norsk Varmblod Region 8 ønsker velkommen til offisiell utstilling, for føll, 2-åringer, eldre hopper som tilfredsstiller kravene i vårt utstillingsreglement, inkludert Engelsk Fullblod og hopper til Typegodkjenning. Utstillingen finner sted på Stall Dille i Valnesfjorden

Utstillingen er kvalifiserende til Eliteskuet 2017 for føll, 2-åringer og hopper i henhold til registrerings- og utstillingsreglement.

Praktisk Informasjon

Dato: 9. September ca. klokken 08.00

Sted: Valnesfjorden, Nordland

Dommere: Magne Lilleng.

Skriver: Line Molversmyr

Påmeldingsfrist: 25 august 2017 – Ved avmelding innen 31. august 2017 tilbakebetales påmeldingsavgiften i sin helhet, ingen tilbakebetaling ved senere avmelding.

Påmelding: Elektronisk på deltager.no. Ved påmelding via deltager.no får du en kvittering på e-post som kan brukes som bilag ved behov.

Påmeldingsavgift: Alle eksteriørklasser: kr. 600,- Det gis en pakkepris på eksteriørbedømmelse av hoppe sammen med føll på 900,-

Klasser: Føll, 2-åringer, Hopper (3 år og eldre), typegodkjenning av hopper med sportsresultater.

Premiering: Alle utstilte hester rangeres og får sløyfe i henhold til helhetskarakter eller
kvalitetsklasse. Vinnere innen hver aldersklasse, disiplin og kjønn utnevnes.

Kvalifisering: Alle føll og 2-åringer som er førstegangsregistrert i NV og med helhet på 8 eller bedre, samt alle hopper som oppnår 1.premie er kvalifisert til Eliteskuet.

Medlemskap: Hestens eier eller utstiller må være medlem av NV. Meld deg inn via vårt innmeldingsskjema før du melder deg på utstillingen. Hvis det viser seg at hestens eier/utstiller ikke innehar medlemskap vil påmelding strykes og plassen gjøres tilgjengelig for andre. Halvparten av påmeldingsavgift beholdes som administrasjonsgebyr, det øvrige tilbakebetales.

Registrering: Hestens individdata skal være registrert i Norsk Varmblod senest ved utløp av ordinær påmeldingsfrist. Ta kontakt med stambokkontoret på [email protected] hvis du er i tvil om hesten er registrert.

Oppstalling:
Boks: 400,-
Boksen skal rengjøres etter endt opphold, om dette ikke gjøres vil leietaker bli etterfakturert 500,-

Spørsmål: Rettes til Line Molversmyr på mail [email protected] eller telefon 95282711

Endelig starttidspunkt vil bli satt når vi har antall påmeldte. Vi tar forbehold om endringer og dommeroppsett. Tidsplan, utstillerinformasjon og katalog sendes ut elektronisk til alle påmeldte etter at påmeldingsfristen har gått ut.

Følg også med på hjemmesiden og Facebook for informasjon.

Velkommen til oss!