Norsk Varmblod Region Midt-Norge ønsker velkommen til offisiell utstilling, unghesttest og bruksprøve eldre hopper og vallaker for ridehester som tilfredsstiller kravene i vårt utstillingsreglement, inkludert engelsk fullblod og hopper til typegodkjenning. Utstillingen finner sted på Fræna i Møre og Romsdal.

Utstillingen er kvalifiserende til Eliteskuet 2018 for føll, toåringer og hopper i henhold til registrerings- og utstillingsreglement.

Det gis også mulighet til å stille i uoffisiell klasse uten medlemskap i NV.

Praktisk informasjon

Dato:

  • 24. august: kurs i mønstring og forberedelser til utstillingen
  • 25. – 26.  august: Utstilling, unghesttest og bruksprøve – nærmere program kommer.

Sted: Fræna, Møre og Romsdal.

Dommere: Guri Haar (kommer tilbake med dommer nummer to).

Testrytter: Anniken Eide (dressur og sprang)

Påmeldingsfrist:  15. august 2018 (Etteranmelding kun hvis kapasitet, mot 40 % påslag på ordinær påmeldingsavgift). Ved avmelding innen 20. august 2018 tilbakebetales påmeldingsavgiften i sin helhet, ingen tilbakebetaling ved senere avmelding.

Påmelding: Elektronisk på deltager.no.  Ved påmelding via deltager.no får du en kvittering på e-post som kan brukes som bilag ved behov.

Påmeldingsavgift:

  • Alle eksteriørklasser: kr 600,- Det gis en pakkepris på eksteriørbedømmelse av hoppe sammen med føll på 900,-
  • Unghesttest for 3- og 4-åringer inkl. eksteriør: kr 1600,-
  • Bruksprøve eldre hopper og vallaker (5 år og eldre): 1600,-

Klasser: Føll, to-åringer, hopper (3 år og eldre), typegodkjenning av hopper med sportsresultater, unghesttest for 3- og 4-åringer, gang og sprang, i tillegg til bruksprøve for eldre hopper og vallaker (5 år og eldre).

Premiering: Alle utstilte hester rangeres og får sløyfe i henhold til helhetskarakter eller kvalitetsklasse. Det utnevnes vinnere innen hver aldersklasse, disiplin og kjønn.

Kvalifisering: Alle føll og toåringer som er førstegangsregistrert i NV og med helhet på 8 eller bedre, samt alle hopper som oppnår 1. premie er kvalifisert til Eliteskuet.

Medlemskap: Hestens eier eller utstiller må være medlem av NV. Meld deg inn via vårt innmeldingsskjema før du melder deg på utstillingen. Hvis det viser seg at hestens eier/utstiller ikke innehar medlemskap vil påmelding strykes og plassen gjøres tilgjengelig for andre. Halvparten av påmeldingsavgiften beholdes som administrasjonsgebyr, det øvrige tilbakebetales.

Registrering: Hestens individdata skal være registrert i Norsk Varmblod senest ved utløp av ordinær påmeldingsfrist. Ta kontakt med stambokkontoret på [email protected] hvis du er i tvil om hesten er registrert.

Kiosk: Det er kiosk på stedet.

Oppstalling (mulig fra fredag):

  • Dagboks: kr 300,-
  • Pr døgn: kr 400,-

Boksen skal rengjøres etter endt opphold, om dette ikke gjøres vil leietaker bli etterfakturert kr 500,-.

Spørsmål?

Ta kontakt med Carina H. Asper via email [email protected] tlf 95840840, eller Kathrine Farstad på tlf 98060741

Endelig starttidspunkt vil bli satt når vi har antall påmeldte. Vi tar forbehold om endringer og dommeroppsett. Tidsplan, utstillerinformasjon og katalog sendes ut elektronisk til alle påmeldte etter at påmeldingsfristen har gått ut.

Oppfordrer til å følge med på Norsk Varmblod Midt Norge sin Facebook-side for informasjon og oppdateringer i tillegg til nettsiden.

Velkommen til utstilling!