Norsk Varmblod ønsker velkommen til utstilling på Stutteri Vidtskue i Danmark.

Utstillingen er kvalifiserende til Eliteskuet for føll, toåringer og hopper i henhold til gjeldende avlsplan.

Praktisk informasjon

Nærmere program og klassefordeling for dagen kommer.

Sted: Stutteri Vidtskue, Næsset 14, 8850 Løvskal, Danmark.

Dommer: Cecilie Kilde

Påmeldingsfrist:  01.09.2018

Påmelding: Elektronisk på Deltager.no. Ved påmelding via deltager.no får du en kvittering på e-post som kan brukes som bilag ved behov.

Påmeldingsavgift:

Alle eksteriørklasser: kr. 600,-

Det gis en pakkepris på eksteriørbedømmelse av hoppe sammen med føll på kr. 900,-

Klasser:

Føll, Toåringer, Hopper (3 år og eldre), typegodkjenning av hopper,

Premiering: Alle utstilte hester klassifiseres. Premiering av hopper skjer på bakgrunn av kvalitetsklasse. Vinner innen hver aldersklasse, disiplin og kjønn utnevnes etter rangering i henhold til avlsplan.

Kvalifisering: Alle føll og toåringer som er førstegangsregistrert i NV og med helhet på 8 eller bedre, samt alle hopper som oppnår 1. premie er kvalifisert til Eliteskuet.

Medlemskap: Hestens eier må være medlem av NV i inneværende år. Meld deg inn via vårt innmeldingsskjema før du melder deg på utstillingen. Hvis det viser seg at hestens eier ikke innehar gyldig medlemskap vil påmelding strykes og plassen gjøres tilgjengelig for andre. Halvparten av påmeldingsavgift beholdes som administrasjonsgebyr, det øvrige tilbakebetales.

Registrering: Hestens individdata skal være registrert i Norsk Varmblod senest ved utløp av ordinær påmeldingsfrist. Ta kontakt med stambokkontoret på [email protected] hvis du er i tvil om hesten er registrert.

Spørsmål: Eirin Emaus, tlf: 97194801, [email protected]

Endelig starttidspunkt vil bli satt når vi har antall påmeldte. Vi tar forbehold om endringer og dommeroppsett. Tidsplan, utstillerinformasjon og katalog sendes ut elektronisk til alle påmeldte etter at påmeldingsfristen har gått ut.

Oppfordrer til å følge med på Norsk Varmblod sin Facebook-side for informasjon og oppdateringer i tillegg til nettsiden.

Velkommen til utstilling!