Norsk Varmblod tilbyr offisiell bedømmelse for føll, 2-åringer og hopper på Innlandet og Øvre Romerike 7. august. Bedømmelsen vil utføres ved ulike visningspunkter. Det vil ikke bli foretatt rangering eller utnevnt klassevinnere. Det er ikke anledning til å avlegge bruksprøve.

Utstillingen er kvalifiserende til Eliteskuet 2021 for føll, toåringer og hopper i henhold til registrerings- og utstillingsreglement.

Praktisk informasjon

Dato: 7. august 2021, nærmere program kommer.

Dommere:

  • Cecilie Kilde

Påmeldingsfrist:  30. juli 2021

Etteranmelding kun hvis kapasitet mot 40% påslag på ordinær påmeldingsavgift.

Det må være minimum fire meldte hester for at bedømmelsen skal gjennomføres. Dersom det er færre hester meldt må utstiller påberegne å bli flyttet til annet visningspunkt. Flere visningspunkter kan være aktuelle ved forespørsel.

Følgende visningspunkter er satt opp:

  • Stall Ramstad, Slattum
  • Stutteri ML, Åsvang

Påmelding: Elektronisk på Deltager.no. Med påmelding via deltager.no får du en kvittering på e-post som kan brukes som bilag ved behov.

Påmeldingsavgift:

  • Alle eksteriørklasser: kr. 680,-
  • Det gis en pakkepris på eksteriørbedømmelse av hoppe sammen med føll på 980,-

Klasser: Føll, 2-åringer, hopper (3 år og eldre), typegodkjenning av hopper

Premiering: Det vil ikke bli foretatt rangering eller utnevnt klassevinnere. Det er ikke anledning til å avlegge bruksprøve.

Kvalifisering: Alle føll og 2-åringer som er førstegangsregistrert i NV og med helhet på 8 eller bedre, samt alle hopper som oppnår 1. premie er kvalifisert til Eliteskuet.

Medlemskap: Hestens eier må være medlem av NV. Meld deg inn via vårt innmeldingsskjema før du melder deg på utstillingen. Hvis det viser seg at hestens eier ikke innehar medlemskap vil påmelding strykes og plassen gjøres tilgjengelig for andre. Halvparten av påmeldingsavgift beholdes som administrasjonsgebyr, det øvrige tilbakebetales.

Registrering: Hestens individdata skal være registrert i Norsk Varmblod senest ved utløp av ordinær påmeldingsfrist. Ta kontakt med stambokkontoret på [email protected] hvis du er i tvil om hesten er registrert.

Oppstalling: 

  • Dagboks, Stall Ramstad – kr 200,00

Boksen skal rengjøres etter endt opphold, om dette ikke gjøres vil leietaker bli etterfakturert kr 500,-

Spørsmål: Rettes Line Molversmyr via email: [email protected] // tlf 952 82 711

Endelig starttidspunkt vil bli satt når vi har antall påmeldte. Vi tar forbehold om endringer og dommeroppsett. Tidsplan, utstillerinformasjon og katalog sendes ut elektronisk til alle påmeldte etter at påmeldingsfristen har gått ut.

Fotograf Randi Mosling kommer og tar bilder av fremstilte hester – se https://www.facebook.com/Moslingfotografi

Vi oppfordrer til å følge med på Norsk Varmblod sin Facebook-side for informasjon og oppdateringer i tillegg til nettsiden.

Velkommen til utstilling!