Norsk Varmblod Region ØST ønsker velkommen til offisiell utstilling  for ridehester som tilfredsstiller kravene i vårt utstillingsreglement, inkludert engelsk fullblod og hopper til typegodkjenning. Utstillingen finner sted hos Stall Kubberød 14. august 2021.

Utstillingen er kvalifiserende til Eliteskuet 2021 for føll, toåringer og hopper i henhold til registrerings- og utstillingsreglement.

Praktisk informasjon

Dato: 14. august 2021, nærmere program kommer.

Sted: Stall Kubberød, Tronvikveien 64, 1519 Moss

Dommere:

  • Cecilie Kilde og Henriette Brekke

Påmeldingsfrist:  4. august 2021

Etteranmelding kun hvis kapasitet mot 40% påslag på ordinær påmeldingsavgift.

Påmelding: Elektronisk på Deltager.no. Med påmelding via deltager.no får du en kvittering på e-post som kan brukes som bilag ved behov.

Påmeldingsavgift:

  • Alle eksteriørklasser: kr. 680,-
  • Det gis en pakkepris på eksteriørbedømmelse av hoppe sammen med føll på 980,-

Klasser: Føll, 2-åringer, hopper (3 år og eldre), typegodkjenning av hopper

Premiering:

På grunn av veldig få bokser på anlegget vil det ikke bli foretatt rangering eller utnevnt klassevinnere. Dere møter til oppgitt tid og vil få en bedømmelse (og selvfølgelig både protokoll og sløyfe) av hesten. Etter dette drar man hjem igjen. 

Det er viktig at dere leser smittevern og info som blir sendt ut i forkant. 

Kvalifisering: Alle føll og 2-åringer som er førstegangsregistrert i NV og med helhet på 8 eller bedre, samt alle hopper som oppnår 1. premie er kvalifisert til Eliteskuet.

Medlemskap: Hestens eier må være medlem av NV. Meld deg inn via vårt innmeldingsskjema før du melder deg på utstillingen. Hvis det viser seg at hestens eier ikke innehar medlemskap vil påmelding strykes og plassen gjøres tilgjengelig for andre. Halvparten av påmeldingsavgift beholdes som administrasjonsgebyr, det øvrige tilbakebetales.

Registrering: Hestens individdata skal være registrert i Norsk Varmblod senest ved utløp av ordinær påmeldingsfrist. Ta kontakt med stambokkontoret på [email protected] hvis du er i tvil om hesten er registrert.

Oppstalling: 

  • Halvdagsboks kr 250,-
  • Heldagsboks kr 500,-

Boksen skal rengjøres etter endt opphold, om dette ikke gjøres vil leietaker bli etterfakturert kr 500,-.

Vi har kun 5 bokser til rådighet, så boks vil i det store og hele ikke være tilgjengelig. For dere som ønsker/må ha boks vil jeg gjerne at dere sender en mail til [email protected] og spesifiserer behov så ser vi hva vi klare å få til. Vi vil også se på dette i henhold til tidsskjema. 

Spørsmål: Rettes Marianne Wood via email: [email protected] // tlf 990645547

Endelig starttidspunkt vil bli satt når vi har antall påmeldte. Vi tar forbehold om endringer og dommeroppsett. Tidsplan, utstillerinformasjon og katalog sendes ut elektronisk til alle påmeldte etter at påmeldingsfristen har gått ut.

Vi oppfordrer til å følge med på Norsk Varmblod sin Facebook-side for informasjon og oppdateringer i tillegg til nettsiden.

Velkommen til utstilling!