Norsk Varmblod tilbyr offisiell bedømmelse for føll, 2-åringer og hopper på Nordre Hauger Gård 28. august. Bedømmelsen vil utføres ved ulike visningspunkter. Det vil ikke bli foretatt rangering eller utnevnt klassevinnere. Det er ikke anledning til å avlegge bruksprøve.

Utstillingen er kvalifiserende til Eliteskuet 2020 for føll, toåringer og hopper i henhold til registrerings- og utstillingsreglement.

Praktisk informasjon

Dato: 28. august 2020

Sted: Nordre Hauger Gård, Haugerveien 23, 1475 Finstadjordet

Dommer: Magne Lilleeng

Påmeldingsfrist:  24. august 2020

Etteranmelding kun hvis kapasitet mot 40% påslag på ordinær påmeldingsavgift.

Påmelding: Elektronisk på Deltager.no. Med påmelding via deltager.no får du en kvittering på e-post som kan brukes som bilag ved behov.

Det må være minimum fire meldte hester for at bedømmelsen skal gjennomføres.

Ingen oppstalling.

Påmeldingsavgift:

  • Alle eksteriørklasser: kr. 650,-
  • Det gis en pakkepris på eksteriørbedømmelse av hoppe sammen med føll på 950,-

Klasser: Føll, 2-åringer, hopper (3 år og eldre), typegodkjenning av hopper

Kvalifisering: Alle føll og 2-åringer som er førstegangsregistrert i NV og med helhet på 8 eller bedre, samt alle hopper som oppnår 1. premie er kvalifisert til Eliteskuet.

Medlemskap: Hestens eier må være medlem av NV. Meld deg inn via vårt innmeldingsskjema før du melder deg på utstillingen.

Registrering: Ved påmelding av føll skal mors navn og reg.nr. fylles ut. Føllet skal være under registrering i Norsk Varmblod, har du ikke mottatt reg.nr. fyller du ut denne rubrikken med «under registrering».

Spørsmål: Rettes Live Lie Bjørklund via email: [email protected] // tlf 941 06 006

Vi oppfordrer til å følge med på Norsk Varmblod sin Facebook-side for informasjon og oppdateringer i tillegg til nettsiden.

Velkommen til utstilling!