Vi ønsker utstillere og publikum hjertelig velkommen til Semb Hovedgård førstkommende lørdag. Katalogen til årets Eliteskue for føll-, unghest- og hopper har nå gått i trykken og tidsskjemaet er klart. Vi har gleden av å ønske 30 hester velkommen til utstillingen, hvorav 19 er årets føll som har kvalifisert seg til Agria føllchampionat 2017 under årets regionale utstillinger.

Ekstra morsomt i år er at vi vil se deltagere fra Bardu og Valnesfjord i tillegg til Bergen og Stavanger i vest.

Dommere er Cecilie Kilde og Hans Wallermyr (SE).

VL Sportshorses stiller med kafeteria i ridehallen, de tar kun betaling med kontanter eller via Vipps.

Live fra stambokkontoret er tilstede for å være behjelpelig med stambok- og registreringspørsmål.

Tidsskjema for Eliteskue 2017

Utstillingskatalog for Eliteskue 2017

VINN BILLETTER TIL KINGSLAND OSLO HORSE SHOW.

Vårt Elitelotteri er i ferd med å bli legendarisk, og vi kjører sterkere på enn noen gang. Vi gjentar suksessen fra i fjor og har fått premier fra leketøyskjeden Kozmos, klokkeprodusenten Fevrier, restaurantkjeden TGI Fridays, Dressmann, A-Z by Zlatan, Malani Brodering og Design og hovedpremien sponset av Agria Dyreforsikring; 2 VIP-billetter til Kingsland Oslo Horse Show inkludert lunsj og middag! Loddsalget vil foregå hele dagen, og trekningen vil bli rett før premieseremonien. Møt opp og delta!

Det er ingen grunn til å sitte hjemme denne lørdagen – ta turen til Semb Hovedgård og opplev noen av de beste hestene i landet. Velkommen!