Vi ønsker utstillere og publikum hjertelig velkommen til Semb Hovedgård førstkommende lørdag. Katalogen til årets Eliteskue for føll-, unghest- og hopper har nå gått i trykken og tidsskjemaet er klart. Vi har gleden av å ønske 21 hester velkommen til utstillingen, hvorav 12 er årets føll som har kvalifisert seg til Agria føllchampionat 2016 under årets regionale utstillinger.

Stallknektens Verdi ()Foto: Rebecca Mender

Stallknektens Verdi Foto: Rebecca Mender

Dommere er Cecilie Kilde og Jens Søgård, mens skriver er dommeraspirant Line Molversmyr.

VL Sportshorses stiller med kafeteria i ridehallen, de tar kun betaling med kontanter eller via Vipps.

Live fra stambokkontoret er tilstede for å tilleggsregistrere importhester og være behjelpelig med andre stambok- og registreringspørsmål.

Tidsskjema for Eliteskue 2016

Utstillingskatalog for Eliteskue 2016

«Mønstring» 

Ønsker man som hesteeier å få profesjonell hjelp til mønstring av hesten vil dette tilbys gratis under Eliteskuet hvor Ole K. Jahr Indresæter vil mønstre på aller beste måte. Gi beskjed når du kommer i sekretariatet.

VINN BILLETTER TIL KINGSLAND OSLO HORSE SHOW.

Alle deltagere og publikum har mulighet til å delta i en konkurranse hvor premiene er 2 billetter til KOHS på lørdag 15. oktober inkludert lunsj på VIP-bordet til Agria Dyreforsikring. Møt opp og delta!

Det er ingen grunn til å sitte hjemme denne lørdagen – ta turen til Semb Hovedgård og opplev noen av de beste hestene i landet. Velkommen!

se_embla_elite_2013

SE Embla