Vi gjentar den gode opplevelsen fra fjoråret og avholder igjen hingstekåring i Norsk Varmblod på Norsk Hestesenter på Starum.

Kåringshingstene blir i oppstallet i egen hingstestall. Veterinærundersøkelsen for den enkelte hingst vil også foregå her. Oppstalling er tilgjengelig fra torsdag, dersom du har behov for tidligere ankomst må dette avtales særskilt med Norsk Hestesenter. Husk å medbringe eget fôr, samt vannbøtte. For kåringshingstene er det obligatorisk observasjon av stallvaner. Dette innebærer at stallen stenges en time under alle dager av kåringen. Detaljert tidsprogram kommer.

Norsk Varmblod har sekretariat og stand i øvre ridehus under arrangementet. Norsk Hestesenter sitt felles sekretariat er lokalisert i stallområdet. Spørsmål vedrørende oppstalling og fasiliteter rettes til Norsk Hestesenter.

Norsk Hestesenter arranger festmiddag lørdag kveld med koldtbord. Vi håper flest mulig av dere har lyst og mulighet til å delta på dette felles sosiale arrangementet. Av hensyn til matbestilling har Norsk Hestesenter behov for en snarlig oversikt, og ber om påmelding innen 26. mars kl. 12.00.Pris pr person er kr. 285,- Påmeldingen sendes til [email protected].

Som en del av programmet vil det lørdag under kåringen bli arrangert clinic og seminar med Jennifer Fogh Pedersen.

Utstillere bes gjøre seg kjent med Norsk Varmblod sitt utstillingsreglement.

Foreløpig program og katalog

Generell informasjon til utstillere