Dere stemte frem «Årets profil» i Norsk Varmblod

Hingstekåringen er også en god anledning til å sosialisere med andre avlsinteresserte. Under lørdagens festmiddag ble det i tillegg til hyggelig sosialt samvær også delt ut pris og utmerkelser til avlere som har markert seg særlig i året 2023.

ÅRETS FINALISTER:

Fra venstre Hanne Myhrer Dyngeland, Martine Myhrer Dyngeland, Kady Besseberg, Kathrine Wik-Farstad og leder i Norsk Varmblod, Mette Hansson.

I år var det kandidatene Stall og Stutteri KFarstad/Kathrine Wik-Farstad, Sundby Gård Midtre/Hanne og Martine Myhrer Dyngeland og Stutteri Enga/Kady Besseberg som det skulle stemmes på. For aller første gang var det medlemmene selv som kunne bestemme hvilke kandidater som skulle vurderes. 

Det var liten tvil om at dette er noe som engasjerte! Det kom inn mange stemmer på alle de flotte kandidatene, og hest.no valgte også å lage sak på alle finalistene i forkant, som skapte ekstra mye oppmerksomhet rundt våre flotte avlere. Det gleder oss!

Likevel var det én av dem som skilte seg ut, og det var Stutteri Enga og Kady Besseberg som har hatt et eventyrlig år, med blant annet to halvsøsken uttatt til Unghest-VM. Engas Narinja ble solgt etter UVM, og sanker nå premier i fleng med Harry Allen. Som oppdretter av «Årets profil» mottok Kady et flott kunstverk, laget av en lokal kunstner, Einar Sigestad. Det ble delt ut av leder i Norsk Varmblod, Mette Hansson.

Vi var heldige, som hadde alle finalistene til stede på festmiddagen på Starum – det ble en riktig så hyggelig kveld!


Årets profil: Stutteri Enga/Kady Besseberg

Årets hest dressur: Tribiani, oppdretter Anne Solberg
Årets hest sprang: SG’s Karnelian, oppdretter Hanne Myhrer Dyngeland
Årets hest feltritt: SC Mr Chrichton, oppdretter Stacey M. Crichton