Grauff’s Luciano 156RH

 

Foto: Jens Budsberg

 

Stamtavle

Lansing Landgraf I Ladykiller xx
Warthburg
Monoline Roman
USA
Elvira III Corrado I Cor de la Bryéne
Soleil
Zara VIII Ahorn Z
Panta

 

Lansing – Corrado l

Født: 1998
Stambok: Holstein
Disiplin: Sprang

Nasjonale prestasjoner og avkom

Kontakt: Hanne-Lill Steen, 997 93 526

 

 

Beskrivelse:
Passe stor, høystilt hingst av god type. Uttrykksfullt hode. Steil skulder. Godt markert, noe kort manke. Stram overlinje. Velformet kryss. Ledig skritt med godt overtramp. Ganske ledig, taktmessig trav. Stram overlinje i galopp. Har gode resultater i sporten fra Danmark og Tyskland.
Konkurranseresultater:
Hesten ble kjøpt inn til Danmark som føll av Robin Grauff Jacobsen. Luciano har vært i Robins eie frem til høsten 2009 da den ble eksportert til Norge. Robin har gjennom tidene hatt meget gode resultater fra nasjonale og internasjonale stevner med Luciano. Han deltok i unghest VM med plassering og har vunnet flere S-klasser med Luciano gjennom tidene.
Eiers kommentar:
Grauff’s Luciano har en meget god stamme både på mor og farsiden. Moren Elvira III har avlet flere Grand Prix hester. Morfar Corrado var den mestvinnende Cor de la Bryére sønn under Franke Slothaak. Corrado er og så far til flere kårede hingster og Grand Prix hester. Far Lancing var vinner av bundeschampionat. Han er også far til kårede hingster og Grand Prix hester. Grauff’s Luciano har selv flere plasseringer i Grand Prix og S klasser, hvorav flere førsteplasser. Foruten en stor kapasitet og en riktig god sprangteknikk, har Luciano ett fantastisk godt lynne og temperament.