Ung i Norsk Varmblod / UNV

Norsk Varmblod er på jakt etter deg mellom 21 – 26 år som har interesse for hest og har lyst til å være med når vi for første gang håper å få sendt et lag til verdensmesterskapet for unge avlere.

Årets mesterskap går av stabelen hos Stutteri Ask i Danmark hvor det skal benytte både utendørs og innendørs baner. Stutteri Ask ligger idyllisk til med muligheter for både bading og sightseeing i tillegg til tre fulle dager til ende med hesteaktiviteter. Innkvartering og bespisning skjer på konkurransestedet og det forventes om lag 200 deltagere fra ulike stambøker.

Selve mesterskapet foregår fra og med torsdag til og med lørdag. Søndag arrangeres en omvisning på Stutteri Ask som starter med felles frokost, deretter blir det besøk i stallene hvor man får se både konkurransehestene, hopper med føll og hingstestallen. Deretter er det lagt opp til et besøk på Højgaard hestehospital, et av de største i Danmark.

Norsk Varmblod dekker selvfølgelig både reise og deltakelse for laget vi sender. Virker dette interessant? Ta kontakt på [email protected] i dag! Vi trenger flere engasjerte unge personer som kan være med å drive Ung i NV fremover. Ikke være redd for å ta kontakt, vi trenger helt sikkert akkurat DEG!