Koronapandemien gjør at arrangøren av Norwegian Horse Festival 2021, i samråd med Norges Rytterforbund og Norges Varemesse, ser seg nødt til å avlyse det planlagte arrangementet i februar 2021.

Rytter.no:  – Tiden for Norwegian Horse Festival 2021 nærmer seg raskt. Det var derfor viktig for oss å fatte en beslutning for NHF 2021, sier arrangør Eirik Berentsen i DRS AS.

-I samråd med Norges Rytterforbund og Norges Varemesse har vi kommet til at det er lite sannsynlig at det vil være mulig å kunne gjennomføre et så stort arrangement som NHF allerede i februar 2021 grunnet Covid 19-situasjonen og restriksjonene rundt dette. Vi har derfor nå tatt den tunge beslutningen og kansellert NHF 2021.  Vi vil takke alle som har vært med å gjøre både NHF 2019 og 2020 til uforglemmelige arrangement, og vi håper å se dere alle igjen for NHF 2022.

 – Det er uendelig trist at vi mister de sportslige og sosiale høydepunkter som våre største stevner er, men vi støtter fullt opp om en slik avgjørelse. Slik situasjonen er nå er dette rett ting å gjøre. Vi må alle være forberedt på at vår sport vil bli preget av pandemien fremover, vi må fortsette med å ta ansvar for hverandre og for sporten vår og gjøre alt vi kan for å hindre smittespredning, sier generalsekretær i NRYF Beate Heieren Hundhammer.


Norsk Varmblod sin hingstekåring og finaler for unghestene vil bli arrangert på Norsk Hestesenter 7. – 11. april.
Mer informasjon kommer.