Hingster til kåring: Elle Stutteri B’s One Vision

Hingstekåringen vil i år finne sted på Norsk Hestesenter, Starum 14. – 17. mars 2024. Unghestfinalene vil også bli avholdt under arrangementet. I dagene fremover vil du bli bedre kjent med hingstene som er påmeldt.Elle Stutteri B’s One Vision

Norsk Varmblod • 2021
El Barone / Indorado
Oppdretter: Stutteri B AS
Eier: Admaniha AS

Foto: Frida Nødland

One Vision er en svært atletisk unghingst som innehar alle egenskaper for å nå helt til de største klassene i sporten. Han beveger seg med mye kraft og en svært god galopp samtidig som at ham har et godt temperament.

Far er Emerald-sønnen El Barone som selv har gått opptil 1.65 internasjonalt med Malin Baryard og Jens Fredricson i salen. Enda mer imponerende er likevel hans avl hvor vi har sett utallige spennende unghester og kårede hingster etter han. Blant avkommene hans har f.eks El Peppa Z og Por Favor ES KCX virkelig imponert i denne vinterens hingsteklasser i Belgia. Stutteri B har avlet hele 6 avkom etter El Barone og er meget sterk i troen på denne blodslinjen.

Mor er vår Aliane W etter Indorado. Hun har så langt gitt 5 avkom hvor en har gått internasjonalt opptil 1.55 med seier i 1.50, mens en annen har gått int 1.40-klasser.