Hingsten Indoletto (Indoctro/Caletto) f. 2008 ble kåret i Zangersheide i fjor høst, og torsdag denne uken ble den også godkjent i Holsteinerforbundet i Tyskland. 

Indoletto ble først kåret i Norsk Varmblod under hingstekåringen i 2018.

Erik Preben Strands 11-årige holsteinerhingst Indoletto e. Indoctro/Caletto ble kjøpt inn til Norge som 6-års av Eirik Berentsen. Da hadde den hoppet 120 cm-klasser. Seksten år gamle Erik Preben Strand tok over tøylene på unghingsten og sammen har de deltatt i to EM for junior, tre Nordisk, de har bronse fra NM junior 2016, bronse fra INM UR 2017, sølv i Nordisk mesterskap både for lag og individuelt i 2018. Erik og Indoletto har hoppet Nations Cup for junior med nullrunder, og hingsten har gått feilfritt og blitt plassert i 1,45 m CSI3*.

Foreløpig har duoen konkurrert til og med 1,50 m CSI3*.

Erik jobber nå i Tyskland, hos mannen som avlet Indoletto og hvor hingsten tilbrakte sine første leveår, nemlig hos Manfred von Allwörden.
Indoletto og Erik Preben var for øvrig nylig i Lanaken og fikk med en feilfri runde en fin 11. plass i 3*** 145 cm-klassen.
I tillegg til egen god karriere i sporten, har hingsten sterke prestasjonsstammer både på fars- og morsiden. Moren Fine Kiss gikk selv 1,60 m GP og har deltatt i både EM og VM. Flere søsken av Indoletto fra samme mor hevder seg internasjonalt, og morsstammen preges av prestasjon både i sport og avl.

Indoctro (Capitol I/Caletto II) har adskillige avkom på toppnivå, deriblant VDL Groep Arera C og Hello M’Lady.

Norsk Varmblod gratulerer!