Region 2 skal ha styremøte torsdag 9. september, der skal vi blant annet evaluere årets utstilling, planlegge neste år og begynne å forberede årsmøtet som blir rett over nyttår. I den forbindelse så ønsker vi tilbakemeldinger og innspill fra dere der ute om ulike ting vi i regionen jobber med eller planlegger.

Aktiviteter 2016:

I forbindelse med planlegging av aktiviteter ønsker vi tilbakemeldinger fra allerede eksisterende medlemmer og andre på hva dere som er i regionen ønsker at vi skal arrangere. Utstilling og unghesttest er på planen, men vi vil gjerne vite om dere kan tenke dere flere treninger, hva slags i tilfelle? flere mønstringskurs? teori om fôring, parasittbehandling, hovpleie, trening av unghest, avlshoppen, avlsteori etc? Hvis det er noe dere kan tenke dere å lære mer om, så nøl ikke, men send en e-post til [email protected] i løpet av uken, så skal vi ta det med oss inn i møtet.

Evaluering utstilling 2015:

Stilte du hest på vår utstilling på Østern Brug? Var du tilstede som publikum? Er du hesteeier, oppdretter eller sponsor? Uansett om du var tilstede eller ikke, vil vi gjerne ha tilbakemeldinger på arrangementet, markedsføring, resultatformidling, gjennomføring, informasjon til utstillere etc. Tilbakemeldingen kan du sende anonymt ved å bruke denne lenken «Tilbakemelding utstilling Region 2 2015«, eller du kan sende en e-post til [email protected].

Årsmøte 2016:

Vi er en liten, aktiv gjeng per i dag, men kan alltid bli større og bedre. Deler av styret er på valg neste år, og hvis du eller noen du kjenner kunne tenke deg å engasjere deg lokalt i Norsk Varmblod, så send gjerne en e-post til [email protected] så formidles det til valgkomiteen. Vi har ca fire styremøter i året, og som styremedlem må regne med å være med og hjelpe til litt på ulike arrangementer, men jo flere som er med, jo mindre blir det å gjøre på hver enkelt, og vi har det veldig kjekt sammen!

Agria beste sprangføll region 2 2015 Stutteri B's Cecilia med oppdretter Vegard Brekke

Agria beste sprangføll Region 2 2015
Stutteri B’s Cecilia