Tekst og foto: Marianne Eik Wood

Helgen 1. – 2. oktober var det duket for NBT/BO i dressur på GRK Arena i regi av Gjøvik Rideklubb. Helgen sammenfaller med Norsk Varmblod sitt Eliteskue, så det var mye hester og folk samlet på Biri denne helgen.

VINNER BREEDERS OPEN FOR 4-ÅRINGER:

Stine Gudbrandsrud på hoppa Fürstin Secret (NWB) e. Secret x Fürstenball. Eier og oppdretter Caroline Falck-Antonsen.

Breeders Open 4-åringer

Breeders Open for 4-åringer var den klassen som samlet flest hester. Fireåringene har kun tellende Breeders Open-klasse søndag, men mange velger også å starte oppvarmingsklassen lørdag. Noen med håp om å få nok prosenter til å kvalifisere seg til søndagens finale.

12 ekvipasjer var klare til start søndag formiddag og pallplassen ble som følger:

Vinner – Stine Gudbrandsrud på hoppa Fürstin Secret (NWB) e. Secret x Fürstenball. Eier og oppdretter Caroline Falck-Antonsen.

At Fürstin Secret er en Norsk Varmblod synes jo vi i Norsk Varmblod er ekstra stas og vi gratulerer så mye med seieren!

Nr. 2 i klassen ble Ida Svenkerud med Myra’s Diany (DWB) e. Romeo x Blue Hors Zack. Oppdretter Egil og Nikoline Devig, samt Trine Sjursæther. Eier Ida Svenkerud.

Nr. 3 ble Hermine T. Schüssler på Tophøjs Fiona (DWB) e. Floriscount x Tailormade Temptation. Oppdretter Anette Nilausen og Niels-Jørgen Johansen og eier Hermine, Hege og Henrik Schüssler.

Vi gratulerer!

Det var forøvrig hele fem Norsk Varmblod-hester i fireårsklassen så vi gleder oss til å se dere igjen i Norsk Breeders Trophy neste år! – Ta kontakt med oss for å sjekke innmelding i NBT-fondet.

VINNER BO 5-ÅRINGER:

June Ranita Mevik Bjørnvik på Ringbo's Znapchat (DWB) e. Blue Hors Zalabaster x Lauries Crusador. Oppdretter Stald Ringsbo og eier June Ranita Mevik Bjørnvik.

VINNER NBT 5-ÅRINGER:

Monica Engebretsen på For De Flirty, NV-vallak e. For Romance I x De Noir. Oppdretter og eier er Monica selv.

Norsk Breeders Trophy og Breeders Open 5-åringer

I 5-årsklassen Breeders Open var det ti startende, og i Norsk Breeders Trophy var det tre NV-hester som kjempet om plassene.

Vinner av Breeders Open ble June Ranita Mevik Bjørnvik på Ringbo’s Znapchat (DWB) e. Blue Hors Zalabaster x Lauries Crusador. Oppdretter Stald Ringsbo og eier June Ranita Mevik Bjørnvik. Vi gratulerer!

Nr. 2 i klassen Breeders Open – og dermed vinner av Norsk Breeders Trophy – for 5-års ble Monica Engebretsen på vakre For De Flirty! Han er nemlig en NV-vallak e. For Romance I x De Noir og er oppdrettet og eid av Monica selv.

Nr. 3 i Breeders Open og nr 2 i Norsk Breeders Trophy ble Anne Kristine Hvinden-Haug med vallaken Bastian (NWB) e. Skovens Rafael x Zalmiak Firfod. Også Bastian er oppdrettet og eies av Anne Kristine!

Vi gleder oss til å følge dere begge oppover i klassene og se dere på unghesttester og i nye 4-årsklasser med nye generasjoner! Gratulerer!

VINNER BREEDERS OPEN & NORSK BREEDERS TROPHY 6-ÅRINGER:

Lena Erlandsen på Look at Me e. Fürsten-Look x Lancer II. Hoppa er oppdrettet av Lukas Knapec og eies av Lena.

Norsk Breeders Trophy og Breeders Open 6-åringer

Oppover i 6- og 7-årsklassene er det dessverre et lavere antall startende. Det er nok ikke alle forunt å klare å utdanne unghestene til dette nivået  – eller blir rett og slett ikke Breeders prioritert? Synd er det i alle fall, og man kan jo påpeke viktigheten av både utdanning, men ikke minst å vise frem de fine unghestene og få en pekepinn på hvor man ligger i utdanningen. Vi ønsker gjerne tilbakemeldinger – ta kontakt med oss.

En som både kan å utdanne hestene, samt er flink til å vise de frem, er vinner av både Breeders Open og Norsk Breeders Trophy for 6-åringene! Klassen ble vunnet av Lena Erlandsen på hoppen Look At Me (NWB) e. Fürsten Look x Lancer II. Oppdretter Lukas Knapec og eier Lena Erlandsen.

Lukas og Lena hadde for øvrig en meget god helg på Biri – det kan man lese mer om i innleggene fra Eliteskuet! Vi gratulerer så mye!

En god nummer to i 6-års klassen ble Thea Haugslien på Triumph De Goa (DWB) e. Grand Galaxy Win x Sir Donnerhall. Eier og oppdretter Kirsti Pettersen. Gratulerer!

VINNER BREEDERS OPEN 7-ÅRINGER:

Anja Fjøsne Pedersen på Strandagergårds Goldman (DWB) e. Grand Galaxy Win x Blue Hors Don Schufro. Eier og oppdretter Anja Fjøsne Pedersen.

Breeders Open 7-åringer

7-årsklassen Breeders Open ble vunnet av Anja Fjøsne Pedersen på Strandagergårds Goldman (DWB) e. Grand Galaxy Win x Blue Hors Don Schufro. Eier og oppdretter Anja Fjøsne Pedersen.

Vi gratulerer!