Norsk Varmblod Region ØST ønsker velkommen til offisiell utstilling for ridehester som tilfredsstiller kravene i vårt utstillingsreglement, inkludert engelsk fullblod og hopper til typegodkjenning. Utstillingen finner sted hos Sky Horses 25. august 2022.

Utstillingen er kvalifiserende til Eliteskuet 2022 for føll, toåringer og hopper i henhold til registrerings- og utstillingsreglement.

Styret har mottatt, og godkjent, en søknad om utstilling hos Sky Horses, Vinterbro p.g.a. mange føll som er samlet på stedet. 

For å gi et tilbud til andre som måtte ha behov har vi valgt å gjøre denne utstillingen åpen også for andre.

Det blir en enkel utstilling der Norsk Varmblod stiller med minimalt av personell så man må ha nok personer selv til å vise føllet. 

Praktisk informasjon

Dato: 25. august 2022, nærmere program kommer.

Sted: Sky Horses, Sneis Gård, Kongeveien 143, 1407 Ås

Påmeldingsfrist:  21. august 2022

Ingen etteranmeldelse.

Påmelding: Elektronisk på Deltager.no. Med påmelding via deltager.no får du en kvittering på e-post som kan brukes som bilag ved behov.

Påmeldingsavgift:

  • Alle eksteriørklasser: kr 800,-
  • Det gis en pakkepris på eksteriørbedømmelse av hoppe sammen med føll på kr 1100,-

Klasser: Føll, 2-åringer, hopper (3 år og eldre), typegodkjenning av hopper

Premiering: Dere møter til oppgitt tid og vil få en bedømmelse og premiering av hesten. Etter dette drar man hjem igjen. Protokoll ettersendes på oppgitt e-post.  Se en kort oppsummering av endringene i utstillingsreglementet her:

Kvalifisering: Alle føll og 2-åringer som er førstegangsregistrert i NV og med helhet på 8 eller bedre, samt alle hopper som oppnår 1. premie er kvalifisert til Eliteskuet.

Medlemskap: Hestens eier må være medlem av NV. Meld deg inn via vår innmeldingsside før du melder deg på utstillingen. Hvis det viser seg at hestens eier ikke innehar medlemskap vil påmelding strykes og plassen gjøres tilgjengelig for andre. Halvparten av påmeldingsavgift beholdes som administrasjonsgebyr, det øvrige tilbakebetales.

Registrering: Hestens individdata skal være registrert i Norsk Varmblod senest ved utløp av ordinær påmeldingsfrist. Ta kontakt med stambokkontoret på [email protected] hvis du er i tvil om hesten er registrert.

Spørsmål: Rettes Marianne Eik Wood via email: [email protected] // tlf 906 45 547

Endelig starttidspunkt vil bli satt når vi har antall påmeldte. Vi tar forbehold om endringer og dommeroppsett. Tidsplan, utstillerinformasjon og katalog sendes ut elektronisk til alle påmeldte etter at påmeldingsfristen har gått ut.

Vi oppfordrer til å følge med på Norsk Varmblod sin Facebook-side for informasjon og oppdateringer i tillegg til nettsiden.

Velkommen til utstilling!