Norsk Varmblod Region ØST ønsker velkommen til offisiell utstilling for ridehester som tilfredsstiller kravene i vårt utstillingsreglement, inkludert engelsk fullblod og hopper til typegodkjenning. Utstillingen finner sted hos på Vallermyrene 20. august 2022.

Utstillingen er kvalifiserende til Eliteskuet 2022 for føll, toåringer og hopper i henhold til registrerings- og utstillingsreglement.

Praktisk informasjon

Dato: 20. august 2022, nærmere program kommer.

Sted: Vallermyrene, Leirgata 12, 3946 Porsgrunn

Påmeldingsfrist:  12. august 2022

Etteranmelding kun hvis kapasitet mot 40% påslag på ordinær påmeldingsavgift.

Påmelding: Elektronisk på Deltager.no. Med påmelding via deltager.no får du en kvittering på e-post som kan brukes som bilag ved behov.

Påmeldingsavgift:

  • Alle eksteriørklasser: kr 800,-
  • Det gis en pakkepris på eksteriørbedømmelse av hoppe sammen med føll på kr 1100,-

Klasser: Føll, 2-åringer, hopper (3 år og eldre), typegodkjenning av hopper

Premiering: Hestene vises og premiseres direkte uten rangering i henhold til revidert utstillingsreglement. Se en kort oppsummering av endringene her:

Kvalifisering: Alle føll og 2-åringer som er førstegangsregistrert i NV og med helhet på 8 eller bedre, samt alle hopper som oppnår 1. premie er kvalifisert til Eliteskuet.

Medlemskap: Hestens eier må være medlem av NV. Meld deg inn via vår innmeldingsside før du melder deg på utstillingen. Hvis det viser seg at hestens eier ikke innehar medlemskap vil påmelding strykes og plassen gjøres tilgjengelig for andre. Halvparten av påmeldingsavgift beholdes som administrasjonsgebyr, det øvrige tilbakebetales.

Registrering: Hestens individdata skal være registrert i Norsk Varmblod senest ved utløp av ordinær påmeldingsfrist. Ta kontakt med stambokkontoret på [email protected] hvis du er i tvil om hesten er registrert.

Oppstalling: 

  • Dagboks kr 250,-
  • Døgnboks kr 600,-

Boksen skal rengjøres etter endt opphold, om dette ikke gjøres vil leietaker bli etterfakturert kr 500,-

Kontakt Hanne Eriksen, tlf 911 94 401 for boksplass, samt legg inn bestilling på Deltager.no.

Spørsmål: Rettes Anne Sophie Smogeli via email: [email protected] // tlf 97011157

Endelig starttidspunkt vil bli satt når vi har antall påmeldte. Vi tar forbehold om endringer og dommeroppsett. Tidsplan, utstillerinformasjon og katalog sendes ut elektronisk til alle påmeldte etter at påmeldingsfristen har gått ut.

Vi oppfordrer til å følge med på Norsk Varmblod sin Facebook-side for informasjon og oppdateringer i tillegg til nettsiden.

Velkommen til utstilling!