Styret i Norsk Varmblod har den daglige ledelse og drift av foreningen og skal videreføre det arbeidet og de bestemmelsene som årsmøtet fastsetter, samt kontrollere at regionene følger opp dette arbeidet og disse bestemmelsene ved hjelp av strategisk plan og handlingsplaner for den enkelte region. Styret kan kontaktes på post@norskvarmblod.no


SENTRALSTYRET 2020


Mette Hansson

Leder i Norsk Varmblod.

Mette er bosatt i Lier, og driver egen veterinærpraksis med hestesykdommer som spesialområde. Hun er aktiv rytter og oppdretter, og har vært leder i Norsk Varmblod siden 2008.

Mette 2015

Anne Sophie Smogeli

Nestleder i Norsk Varmblod.

Anne Sophie er bosatt i Lommedalen og driver der Stall Guriby Nordre sammen med Thor Gunnar Mathisen. Hun er utdannet radiograf med tillegg innenfor økonomi og ledelse, og arbeider til daglig i et IT-selskap. Anne Sophie har vært aktiv i klubbarbeid siden ungdomstiden og hatt diverse verv innenfor rideklubber. Hest har alltid vært en stor del av livet, første føll kom i 2007 og i dag har hun egenavlet ridehest, hoppe med føll, åring og ponni til datteren.

Kjersti Moen Fagerheim

Styremedlem i Norsk Varmblod.

Kjersti er opprinnelig fra Nord-Norge, men er bosatt på Karmøy. Hun arbeider til daglig som arkitekt, og har også en bachelor i psykologi. Kjersti er internasjonalt godkjent trener A/ trinn 3 utdannet fra Tyskland med hovedfokus på dressur og unghest. Hun konkurrerer selv aktivt fra 4-årsklasser til PSG, og har tidligere konkurrert i sprang. Hun har flere elever og underviser på fast basis. Gjennom studietiden deltok hun ved flere internasjonale studentstevner i Europa. Kjersti har flere egne hester, både unghester, avlshester og konkurransehester.

Marianne Wood

Styremedlem i Norsk Varmblod.

Marianne er bosatt på Skedsmokorset og har to hester sammen med datteren. I yngre dager jobbet hun som instruktør på den lokale rideskolen og har deltatt aktivt i klubbarbeid i all år, både med styreverv og stevneavvikling. Da datteren ble mer og mer interessert, og aktiv med hest har hun vært støttespiller og hjelperytter. De siste årene har hun ridd mer aktivt selv og datterens gamle spranghest har blitt mors dressurhest. I 2013 skulle datteren studere i utlandet og de fant da ut at de skulle sette føll på hesten hennes. I 2014 kom føllet og dermed også engasjementet i NV.

Arne Henning Bøhn

Styremedlem i Norsk Varmblod.

Christina Sivertsvik

Styremedlem i Norsk Varmblod.


Varamedlemmer

  • Eirin Emaus
  • Monica Myhre Svedsberget