Sentralstyret

Du er her://Sentralstyret
Sentralstyret 2020-03-25T11:38:10+01:00

Styret i Norsk Varmblod har den daglige ledelse og drift av foreningen og skal videreføre det arbeidet og de bestemmelsene som årsmøtet fastsetter, samt kontrollere at regionene følger opp dette arbeidet og disse bestemmelsene ved hjelp av strategisk plan og handlingsplaner for den enkelte region. Styret kan kontaktes på post@norskvarmblod.no


SENTRALSTYRET 2019


Mette Hansson

Mette er bosatt i Lier, og driver egen veterinærpraksis med hestesykdommer som spesialområde. Hun er aktiv rytter og oppdretter, og har vært leder i Norsk Varmblod siden 2008.

Mette 2015

Anne Sophie Smogeli

Anne Sophie er bosatt i Lommedalen og driver der Stall Guriby Nordre sammen med Thor Gunnar Mathisen. Hun er utdannet radiograf med tillegg innenfor økonomi og ledelse, og arbeider til daglig i et IT-selskap. Anne Sophie har vært aktiv i klubbarbeid siden ungdomstiden og hatt diverse verv innenfor rideklubber. Hest har alltid vært en stor del av livet, første føll kom i 2007 og i dag har hun egenavlet ridehest, hoppe med føll, åring og ponni til datteren. Anne Sophie er nestleder i Norsk Varmblod.

Kjersti Moen Fagerheim

Kjersti er opprinnelig fra Nord-Norge, men er bosatt på Karmøy. Hun arbeider til daglig som arkitekt, og har også en bachelor i psykologi. Kjersti er internasjonalt godkjent trener A/ trinn 3 utdannet fra Tyskland med hovedfokus på dressur og unghest. Hun konkurrerer selv aktivt fra 4 års klasser til PSG, og har tidligere konkurrert i sprang.  Hun har flere elever og underviser på fast basis. Gjennom studietiden deltok hun ved flere internasjonale studentstevner i Europa. Kjersti har flere egne hester, både unghester, avlshester og konkurransehester. Kjersti er hovedansvarlig for dressur i Norsk Varmblod og har bl.a. unghesttreninger og Breeders som ansvarsområde.

Marianne Wood

Arne Henning Bøhn

Christina Sivertsvik


Varamedlemmer

  • Eivor Knutsrud
  • Eirin Emaus